روغن خراطین

خب اول از همه باید بدونید که روغن خراطین اصلا چی هست؟

روغن خراطین امروزه به عنوان یک حجم دهنده طبیعی برای حجم دادن به قسمت های کوچک بدن بکار برده می شود. این روغن باعث حجم دادن به صورت موضعی به عضلات می شود. خواص معجزه آسا و شگفت انگیز این روغن باعث شده است که جایگزین مناسبی برای داروهای شیمیایی، بوتاکس و عمل های جراحی باشد. این روغن برای همه نوع پوستی مناسب است و هی

روغن ماساژ



امروزه مشاهده می‌شود که استفاده از روغن ماساژ به عنوان یک روش درمانی منحصر به فرد بسیار مورد توجه قرار گرفته است که استفاده از این محصول می‌تواند موجب ایجاد آرامش، بهبود گردش خون، سلامتی و نشاط آوری پوست و تسکین دردهای عضلانی شود که در ادامه در این باره توضیحات بیشتری بیان خواهیم کرد.
روغن ماساژ

با توجه به مطالعه تاریخچه ی ماساژ و استفاده از روغن ماساژ مشاهده می شود که سالها قبل از تمدن باستان استفاده از ماساژ در بیشتر تمدن ها مثلا در کشورهای چین، بین&zwn

روغن بنفشه



روغن بنفشه از گياهي زيبا، خوشبو، با گلهاي كوچك به رنگ بنفش تيره استخراج مي شود. اين گياه متعلق به خانواده بنفشگان است، متعلق به كشورهاي چين، فرانسه، يونان و ايتاليا مي باشد، اما در حال حاضر در سراسر جهان به دليل كاربردهاي گوناگون آن كشت مي شود. در فصل بهار این گلهای زیبا در کشور ایران نیز به زیبایی می درخشند. از گل هاي بنفشه و برگ هاي آن، به روش، استخراج حلال، روغن بنفشه بدست مي آيد.

روغن بنفشه

برای روغن گیری گیاه بنفشه برگ و گل هاي بنفشه را در يك مخزن در بست

روغن آواکادو



یکی از خاص ترین و منحصر به فرد ترین انواع روغن های گیاهی روغن آواکادو می باشد که خواص بسیار متعددی داشته و در حال حاضر مصرف آن بسیار زیاد می باشد.
روغن آواکادو

آووکادو یک میوه آمریکایی بوده که چند سالی است به بازار ایران نیز وارد شده است و استفاده از آن روز به روز در حال گسترش می باشد. در این بین افراد با اطلاع از خواص بی نظیر روغن آواکادو به استفاده از این محصول روی آورده اند که این روغن دارای خواص بسیار متعددی می باشد. برخلاف اکثر روغ

روغن جوجوبا

روغن جوجوبا چیست؟

 روغن جوجوبا از دانه های گیاه جوجوبا استخراج شده که این گیاه بومی جنوب غربی آمریکا می باشد و به شکل مایع بدون بو و طلایی رنگ بوده که بیشتر به صورت موم از درختچه های صحرایی جوجوبا استخراج می شود. پس از اینکه موم استخراج شده را تصفیه می کنند روغنی بدون بو و بدون رنگ به نام روغن جوجوبا به دست می آید که به دلیل خواص آبرسانی و نرم کنندگی پوست که دارد در حال حاضر اهم

روغن آرگان

 

روغن آرگان ، سرشار از ویتامین و ترکیبات ضد سرطانی است و امروزه در درمان و پیشگیری از ، بسیاری از بیماری ها از آن استفاده می شود. روغن آرگان در سراسر دنیا تقاضای بالایی دارد و قیمت آن نیز بالا است. از این روغن در تولید لوازم آرایشی نیز استفاده می شود.  خواص این روغن آنقدر بیشمار است که به آن طلای مایع نیز گفته می شود. برای آشنایی با این روغن شگفت انگیز با این مقاله همراه شوید.

روغن کندش


معرفی گیاه کندش
روغن کندش از ریشه گیاه کندش که ظاهری مانند کنگر دارد گرفته می‌شود. خاستگاه آن هندوستان و طبع آن گرم و خشک است. کندش برگ های سبز کم رنگ و ریشه های ضخیم سیاه رنگی دارد که درونش سفید مایل به زرد است. گیاه کندش ساقه های کوتاه و گل های زردی دارد که بوی تند و پودر عطسه آورش معرف اوست؛ به همین علت هم برای باز کردن گرفتگی بینی و خارج کننده خلط نیز استفاده می شود. به این

روغن آلوورا

خب اول از همه و قبل از اینکه کاری انجام بدیم اول باید بدونم روغن آلوئه ورا چی هست و چجوری درست میشه و اصلا برای چی خوبه ... ما تو رونیکا شاپ اومدیم که همین چیزهارو بهتون بگیم...پس تا پایان این مطلب با ما همراه باشید اطلاعات خیلی جالبی دستتون میاد

روغن آلوورا چیست؟
روغن آلوورا به صورت مستقیم از گیاه آ

مقالات

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از

1397/01/26 12:37:27

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگ

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم

1397/01/25 14:19:27

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگ

همه مقالات  

چرا رونیکا

لورم ایپسوم یا طرح‌نما (به انگلیسی: Lorem ipsum) به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود. طراح گرافیک از این متن به عنوان عنصری از ترکیب بندی برای پر کردن صفحه و ارایه اولیه شکل ظاهری و کلی طرح سفارش گرفته شده استفاده می نماید، تا از نظر گرافیکی نشانگر چگونگی نوع و اندازه فونت و ظاهر متن باشد. معمولا طراحان گرافیک برای صفحه‌آرایی، نخست از متن‌های آزمایشی و بی‌معنی استفاده می‌کنند تا صرفا به مشتری یا صاحب کار خود نشان دهند که صفحه طراحی یا صفحه بندی شده بعد از اینکه متن در آن قرار گیرد چگونه به نظر می‌رسد و قلم‌ها و اندازه‌بندی‌ها چگونه در نظر گرفته شده‌است. از آنجایی که طراحان عموما نویسنده متن نیستند و وظیفه رعایت حق تکثیر متون را ندارن...